• Acasa
  • Despre noi
    • Galerie foto
    • Întrebări frecvente
  • Servicii
    • Închiriere săli conferințe
    • Biblioteca turistică
  • Cursuri
  • Cariere
  • Știri & noutăți
  • Contact
Dorești să ne contactezi?
021 54 92 890
office@cnit.ro
Autentificare
Centrul Național de Învățământ TuristicCentrul Național de Învățământ Turistic
  • Acasa
  • Despre noi
    • Galerie foto
    • Întrebări frecvente
  • Servicii
    • Închiriere săli conferințe
    • Biblioteca turistică
  • Cursuri
  • Cariere
  • Știri & noutăți
  • Contact

General

  • Home
  • Toate cursurile
  • General
  • Ospătar / Chelner (NC 5123.2.1)

Ospătar / Chelner (NC 5123.2.1)

Avatar utilizator
webmaster
General
(0 recenzii)
650,00 lei
curs-ospatar
  • Prezentare generală
  • Plan de curs
  • Instructor
  • Reviews

COD CURS

  • NC 5123.2.1

TIP CURS

  • Curs de calificare

DURATA

  • 720 de ore, din care 240 de ore teorie şi 480 de ore pregătire practică

CONDIȚII DE ACCES

  • Studii – învățământ general obligatoriu

ACTE NECESARE

  • Copie carte de identitate
  • Copie certificat de naștere
  • Copie certificat de căsătorie (dacă este cazul)
  • Copie diplomă de studii
  • Adeverință medicală “sănătos clinic și psihic” sau copie de pe fișa de aptitudini eliberată de medicina muncii

PREŢ

  • 650 lei/persoană (nu se aplică TVA)
    *Nu se percep taxe suplimentare de înscriere sau examinare

PREGĂTIRE TEORETICĂ ŞI PRACTICĂ

Teorie

  • Etica si comunicare profesionala
  • Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii
  • Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii
  • Asigurarea calitatii in turism si alimentatie
  • Organizarea activitatii in unitatile de primire turistica
  • Realizarea proceselor de baza in alimentatie
  • Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi
  • Utilizarea sistemelor de servire in restauratie
  • Servirea in restauratie
  • Organizarea meselor speciale

Practică
Practica in productie se realizează in hoteluri/restaurante cu care Centrul National de Invatamant Turistic a incheiat conventii de practica. Modulul se finalizeaza cu caiet de practica in restaurant.

COMPETENȚE PROFESIONALE DOBÂNDITE

1. Etica si comunicare profesionala
2. Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii
3. Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii
4. Asigurarea calitatii in turism si alimentatie
5. Organizarea activitatii in unitatile de primire turistica
6. Realizarea proceselor de baza in alimentatie
7. Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi
8. Utilizarea sistemelor de servire in restauratie
9. Servirea in restauratie
10.Organizarea meselor speciale

EXAMENUL DE ABSOLVIRE A CURSULUI

Test scris cu intrebari din modulele de pregatire teoretică.
Proba practică constă în executarea de preparate conform biletelor de examen extrase.

ACREDITARE

Certificat de calificare profesională cu recunoaștere națională și internațională eliberat de Autoritatea Națională a Calificărilor, cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și Ministerului Educației Naționale.

AUTORIZAȚIE

Centrul Național de Învățământ Turistic este autorizat de către Autoritatea Națională a Calificărilor pentru cursul de OSPATAR (CHELNER) VANZĂTOR IN UNITATI DE ALIMENTATIE conform autorizatiei seria B nr. 0011219, eliberată cu avizul Ministerului Muncii și Justiției Sociale și Ministerului Educației Naționale.

Specificații curs

  • Lectures 13
  • Teste 0
  • Duration 8 ore/zi
  • Skill level Orice nivel
  • Language Română
  • Students 0
  • Assessments Yes
CursuriGeneralOspătar / Chelner (NC 5123.2.1)
  • Teorie 10

    Pregătire teoretică

    • Etica si comunicare profesionala
    • Aplicarea conceptelor de baza ale contabilitatii
    • Utilizarea metodelor, procedeelor si principiilor contabilitatii
    • Asigurarea calitatii in turism si alimentatie
    • Organizarea activitatii in unitatile de primire turistica
    • Realizarea proceselor de baza in alimentatie
    • Pregatirea sortimentului de preparate si bauturi
    • Utilizarea sistemelor de servire in restauratie
    • Servirea in restauratie
    • Organizarea meselor speciale
  • Practică 1

    Pregătirea practică se realizează în hoteluri și restaurante cu care CNIT a încheiat convenții de practică. Modulul se finalizează cu caiet de practică în restaurant.

    • Practică în cadrul hotelurilor și restaurantelor
  • Examen 2

    • Test scris – întrebări din modulele de pregătire teoretică
    • Proba practică – executarea de preparate conform biletelor de examen extrase
author avatar
webmaster

Recenzii

Scor mediu

0
0 recenzii

Scor detaliat

5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
  • Prezentare generală
  • Plan de curs
  • Instructor
  • Reviews
650,00 lei
  • Share:

Cursuri similare

Bucătar (NC 5122.2.1) Citește tot
webmaster

Bucătar (NC 5122.2.1)

0
0
800,00 lei
Cofetar-Patiser (NC 7412.2.1) Citește tot
webmaster

Cofetar-Patiser (NC 7412.2.1)

0
0
800,00 lei
Cameristă (NC 5142.1.1) Citește tot
webmaster

Cameristă (NC 5142.1.1)

0
0
290,00 lei

Ultimele cursuri

Cofetar-Patiser (NC 7412.2.1)

Cofetar-Patiser (NC 7412.2.1)

800,00 lei
Bucătar (NC 5122.2.1)

Bucătar (NC 5122.2.1)

800,00 lei
Ospătar / Chelner (NC 5123.2.1)

Ospătar / Chelner (NC 5123.2.1)

650,00 lei

Ultimele articole

Why you should read every day
20ian.2016
Relaxing after work
20ian.2016
Online learning
20ian.2016
logo

021.5492.890

office@cnit.ro

Despre

  • Despre CNIT
  • Știri & noutăți
  • Contact

Linkuri

  • Cursuri
  • Evenimente
  • Întrebări frecvente

Suport

  • Documentare
  • Legislație
  • Parteneri

Recomandări

  • WordPress
  • Learnpress
  • Woocommerce

© 2020 - Centrul Național de Învățământ Turistic - Creare site web de Dream Webdesign

  • Politica de confidențialitate
  • Politica cookies
[miniorange_social_login shape="longbuttonwithtext" theme="default" space="4" width="240" height="40"]

Login with your site account

Lost your password?

Acest site utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Politica cookiesPolitica de confidentialitateAcceptă
Politicile site-ului

Privacy Overview

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necesare Întotdeauna activate

Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.

Non-necesare

Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.